Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια

Τα Χριστούγεννα είναι πια πολύ κοντά μας τόσο πολύ που αγχώνομαι οτι δεν θα προλάβω να φτιάξω όλα αυτά που έχω στο μυαλό μου. Τον τελευταίο καιρό φτιάχνω στολιδάκια από τσόχα. Όλα ξεκίνησαν από αυτό το σπιτάκι...



Το είδε η αδελφή μου και μου ζήτησε να της φτιάξω ένα σετάκι από τέτοια σπιτάκια για να στολίσει το δέντρο της. Πήρα λοιπόν τις τσόχες μου, τις χρωματιστές κλωστές μου, τις κορδέλες μου και ξεκίνησα την κοπιαστική αλλά ταυτόχρονα και τόσο δημιουργική διαδικασία. Έτσι λοιπόν τα πρώτα 6 σπιτάκια είναι έτοιμα, αλλά για να σπάσω την μονοτονία έφτιαξα και δύο μποτούλες και δύο καραμελίτσες. Και φυσικά έχω συνέχεια... Προς το παρόν δείτε αυτά που έχω φτιάξει...










Και φυσικά τα σπιτάκια έχουν κι αυτά το σπιτάκι τους... Πήρα ένα κουτάκι από χοντρό χαρτόνι και το διακόσμησα με χριστουγεννιάτικα στένσιλ. Έτσι τα στολιδάκια θα παραμείνουν προφυλαγμένα όλο τον χρόνο μέσα στο πατάρι μέχρι να ξαναβγούν τα επόμενα Χριστούγεννα.



5 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία ιδέα να κρεμάσεις στο χριστουγεννιάτικο δέντρο τσόχινα στολίδια! Είναι διαφορετικό από τις κλασικές μπάλες και ιδιαίτερα καλόγουστο! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ!Νομίζω οτι η τσόχα είναι ένα ζεστό και όμορφο υλικό και είναι ό,τι πρέπει για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση..

      Διαγραφή
  2. Τι όμορφες δημιουργίες!
    Μικρές, τρυφερές, ζεστές και απαλές!

    Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή