Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικα Στολίδια

Λατρεύω τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές αλλά φέτος δεν κατάφερα να κάνω πολλά πράγματα. Παρόλο που είχα αρκετό χρόνο στη διάθεση μου η οργάνωση μου ήταν χάλια και η έμπνευση μου ελάχιστη. Ανάμεσα λοιπόν στα λιγοστά πράγματα που έφτιαξά ήταν αυτά τα ξύλινα στολιδάκια τα οποία διακόσμησα με ντεκουπάζ.


Θα ακολουθήσουν τα γουράκια μου..
Να περνάτε όμορφα!

Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2015

Καλά Χριστούγεννα!!!

Υγεία
Αγάπη
Ευτυχία
Αλληλεγγύη
Δημιουργικότητα
για
όλον
τον κόσμο

Χρόνια Πολλά!!!Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015

Μπομπονιέρες γάμου με γούρι

Ο γάμος της αδελφής μου στάθηκε η αφορμή να ασχοληθώ με την κατασκευή μπομπονιέρας. Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν από το καλοκαίρι. Πολύ ψάξιμο στο ιντερνετ για ιδέες, υλικά, τιμές.. Μετά από πολλά καταλήξαμε στο σχέδιο. Η μπομπονιέρα λοιπόν έγινε με εκρού τούλι και χρυσή σατέν κορδέλα  και επάνω της προσαρμόστηκε ένα γούρι με μεταλλικό ρόδι.


Εκτός όμως από την μπομπονιέρα η αδελφή μου ήθελε να της φτιάξω κι ένα δωράκι για τους καλεσμένους. Η ιδέα ήταν να είναι ένα γυάλινο πιατάκι-ρεσώ μέσα στο οποίο θα έμπαιναν γλυκά. Το πιατάκι βέβαια δεν θα ήταν ένα απλό πιατάκι αλλά διακοσμημένο με ντεκουπάζ. Δεν είχα ξαναδουλέψει την τεχνική αυτή, έπρεπε λοιπόν να ψάξω και να πειραματιστώ αρκετά μέχρι να καταλήξω σε ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα. 

Τα πιατάκια λοιπόν γέμισαν με γλυκάκια, τυλίχτηκαν με διαφανές σελοφάν, δέθηκαν με κορδελίτσα...
..και στολίστηκαν στο τραπέζι...
Πώς σας φαίνονται;
Να είστε καλά και να περάσετε ένα όμορφο σαββατοκύριακο!