Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Δημιουργίες από Felt

Θαυμάζω πάρα πολύ όλους αυτούς του δημιουργούς που φτιάχνουν τρισδιάστατες φιγούρες από φελτ. Πολλές φορές μπαίνω και χαζεύω τις δημιουργίες τους και εύχομαι να ήξερα κι εγώ να κάνω τέτοια μικρά αριστουργήματα...
via

via

via

via
Πάνω στην αναζήτηση μου στο youtube για σχετικά tutorials έπεσα σε ένα βιντεάκι που έδειχνε πώς μπορείς να κάνεις κολοκύθες από φελτ. Μου φάνηκε αρκετά εύκολο και έτσι είπα να το δοκιμάσω. Άλλωστε οι κολοκύθες έχουν την τιμητική τους αυτήν την εποχή. Έκανα λοιπόν μια κολοκύθα μινιατούρα και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.


Να ευχαριστήσω πολύ την φίλη από τον onirokosmo για το βραβειάκι που μου χάρισε. Είχα την τιμή να το παραλάβω ξανά πριν αρκετό καιρό οπότε έχω δώσει τις απαντήσεις μου στις ερωτήσεις που το συνοδεύουν εδώ.
Και για το τέλος μερικές φωτογραφίες με θέμα τι άλλο... τις κολοκύθες.
via

via

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Σελιδοδείκτης-Κουκουβάγια

Την ιδέα την βρήκα κάπου στο internet... Κόβουμε δύο καρδιές από τσόχα, προσέχωντας οι γωνίες της να είναι ορθές  για να μπορεί να προσαρμόζεται στις σελίδες των βιβλίων. Έπειτα με στοιχεία από τσόχα και με κουμπάκια  φτιάχνουμε την κουκουβάγια μας. Ράβουμε τις δύο καρδιές από την μεριά που σχηματίζεται η γωνία και έτοιμη η κουκουβάγια μας για να μας δείχνει τις σελίδες...


Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Κουτιά διακοσμητικά και μια γατούλα

Πριν αρκετό καιρό είχα διακοσμήσει δύο κουτιά από χοντρό χαρτόνι. Έβαψα λευκό το κουτί με ακρυλικά χρώματα και μετά κόλλησα τις εικόνες (παρτιτούρα και φωτογραφία). Στα πλάγια κόλλησα μαύρη δαντελίτσα και στο εσωτερικό έβαλα λευκή τσόχα.


Μου είχε μείνει ένα ακόμη μικρό κουτάκι το οποίο τελικά βρήκα τον χρόνο και την όρεξη να το διακοσμήσω ζωγραφίζοντας το με ακρυλικά χρώματα.

Και για το τέλος μια φρέσκια δημιουργία. Μια γατούλα από τσόχα...
 Να είστε καλά και να περνάτε ακόμη καλύτερα!